Asali welpen

Op woensdagavond komen de Welpen bij elkaar in het Jungle boek. De Welpen zijn jongens van 7 tot 11 jaar oud. In Jungle boek komen dieren zoals Shere Kan, Akela, Mang, Bagheera en Hathi voor. De welpen spelen in de Jungle, ze doen daar spelletjes en leren de verschillende (scouting)technieken, net als de speelse welpen in het Jungle boek. Volop dolle pret! De Welpen gaan 2 keer per jaar op weekendkamp en gaan 1 keer per jaar een week op zomerkamp. Bel of mail gerust om een keer te komen kijken!

 

 

De welpen gaan woensdag avond van 18.30 tot 20.00 uur de jungle in.

De leeftijd van deze groep is 7 tot 11 jaar.

Groepsfoto Welpen 2010 - 2011

Welpen staat voor uitdaging

Dit jaar bestaat onze groep 65 jaar! Bovendien viert Scouting Nederland dit jaar haar 100-ste jubileum. Reden voor een feestje! Zo zijn wij reeds langsgegaan bij de gemeente voor het aanbieden van een taart, om het jubileumjaar samen te vieren. En op 15 mei jl. heeft heel feestvierend Scouting Nederland een groots verjaarspartijtje gevierd in Utrecht.

Maar er staat ons nog veel meer te wachten! Zo zal volgend seizoen, dat start ná de zomervakantie, helemaal in het teken staan van ons Jubileum. Alle Nieuwegeiners kunnen hiervan meegenieten. Hoe? dat laten we nog even geheim, maar het komt er echt aan!

Volg ons via:

Inloggen