Nieuws

Sanga-nieuws!


Het seizoen is al weer even gevorderd en de Sanga’s laten graag even van zich horen! Afgelopen november zijn er zeven nieuwe Sanga’s bij ons gekomen. Door opdrachten van ‘minute to win it’ te voltooien lieten zij zien over dapperheid, moed en doorzettingsvermogen te beschikken.
Eind november hebben we Amsterdam onveilig gemaakt. Onze Mitchell dacht dat we naar het Nemo zouden gaan, maar daar liepen we aan langs: op naar het Scheepvaartmuseum! Onderweg is de piratenhoed van Poekina (sorry Jeroen!) in het water beland… Sander en Nick konden niet genoeg krijgen van de virtuele ‘zeereis’ en Emma, Ivanka en Katharina waren niet weg te slaan bij de computers waar ze zelf filmpjes konden maken. Dyon, Marcus en Milan hielden de staart van de walvis bezet, en Bas, Richelle en de anderen genoten van het schip buiten! Op zondag konden de Sanga’s kiezen uit een aantal workshops: maskers maken, werken met gips en ijzerdraad of met klei.
Het nieuwe jaar hebben we samen met de ouders ingeluid met een feestelijke cocktail in de hand.
Zojuist zijn we gestart met het programma rondom het insigne cultuur. Hierbij horen opdrachten rondom landen, feestdagen, vlaggen, verkleden en koken. Speciale dank gaat uit naar de mama van Emma en Katharina: de Russische Piroski en de rijstsalade met tonijn vielen erg in de smaak! In de tweede opkomst gaat de mama van Adam en Haitam ons Marokkaans leren koken!   

Neem ook eens een kijkje in het fotoboek!
Groetjes van ons!

Volg ons via:

Inloggen