Zoals jullie waarschijnlijk wel weten vieren wij dit seizoen ons 75-jarig bestaan. Een heel bijzonder jaar wat wij groots willen vieren. Dat is ons ook al gelukt met een jubileumdag als opening van het seizoen en daarna een griezelige Haunted Janboel. Helaas blijkt echter dat de impact van het coronavirus op het vieren van ons feest te groot is. Op dit moment zien wij helaas niet hoe wij met alle corona maatregelen het feest kunnen vieren dat past bij dit jubileum. Dit verwachten we ook voor de groepsweek, welke plaats zou moeten gaan vinden in België waardoor corona maatregelen van beide landen dienen worden nageleefd. Helaas hebben wij daarom besloten alle resterende activiteiten van het jubileumjaar, waaronder de groepsweek in mei 2021, te verzetten naar het seizoen 2021-2022.

Wij gaan bekijken welke opties er zijn om de rest van dit seizoen alsnog in te vullen met leuke activiteiten. De speltakken zullen ook overleggen over de mogelijkheden voor een (zomer)kamp of alternatieven daarvoor. Dit zal niet eenvoudig zijn maar het gaat ons vast lukken! Wanneer speltakken dit jaar niet op zomerkamp gaan, krijgen ouders die daarvoor gespaard hebben het geld terug gestort.

Aan het begin van dit seizoen hebben de kinderen een speciale jubileum das gekregen. Deze mogen de kinderen natuurlijk gewoon blijven dragen. Op die manier houden we het toch nog een beetje een speciaal seizoen.

Achter de schermen wordt nu al gewerkt aan de aangepaste plannen voor het jubileumseizoen 2021-2022. Wij zullen jullie hier op een later moment meer over laten weten.